ΔΩΡΕΑΝ χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ανακοίνωσε τη Χριστουγεννιάτικη δωρεάν εκδήλωσή του για τις 21 Δεκεμβρίου, με παράσταση, για σχολικές ομάδες Νηπιαγωγείου και Α’, Β’ τάξης Δημοτικού, με τίτλο «Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει», που βασίζεται στην ομώνυμη ιστορία του Μάνου Κοντολέων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Αναλυτικά:

"Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Ώρα 10:30, η Ομάδα Θεάτρου Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» θα πραγματοποιήσει την παράσταση, για σχολικές ομάδες Νηπιαγωγείου και Α’, Β’ τάξης Δημοτικού, με τίτλο «Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει», που βασίζεται στην ομώνυμη ιστορία του Μάνου Κοντολέων.

Πρόκειται για μία ποιητική ιστορία, προσαρμοσμένη στην τρυφερή ηλικία των θεατών, που πραγματεύεται τον κύκλο του νερού συνδέοντάς τον με τον κύκλο ζωής του ανθρώπου. Πρωταγωνιστές είναι ένας χιονάνθρωπος και ένα αγόρι. Η αγάπη του παιδιού για το δημιούργημα των χεριών του, κάνει τον χιονάνθρωπο να …επιστρέφει ξανά και ξανά στη ζωή του.
Μετά την παράσταση, θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση με τα παιδιά.

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη ενώ τα υλικά για το εργαστήρι διατίθενται δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …