Προκηρύσσονται 2.000 προσλήψεις 12μηνων συμβάσεων

 

Μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου θα έχει προκηρυχθεί από το Α.Σ.Ε.Π. η δέσμη των 2.000 προσλήψεων με 12μηνες συμβάσεις μέσω του ειδικού προγράμματος στήριξης ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. στο χώρο της Υγείας, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και με την ίδια διάρκεια μέσα στον ερχόμενο Φλεβάρη θα έχουν διοριστεί στα δημόσια νοσοκομεία 4.000 εργαζόμενοι, όπως ξεκαθάρισε με νεότερες δηλώσεις του, ο  υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στο προσωπικό  του νοσοκομείου Ελπίς.

Οι προσλήψεις αφορούν στο σχέδιο σταδιακής βελτίωσης, αναβάθμισης και αναδιοργάνωσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα υλοποιήσει το επόμενο διάστημα το Υπουργείο Υγείας ανέπτυξε ο στο αμφιθέατρο , κατά την συζήτηση που είχε με τους εκεί εργαζόμενους εκεί.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …