Το σπίτι της σεξουαλικής κακοποίησης για δύο κορίτσια!

Ακόμη και οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης «πάγωσαν» ακούγοντας την κατάθεση ενός ανήλικου κοριτσιού, που έπεσε θύμα αποπλάνησης από τον ίδιο του τον πατέρα όταν ήταν 9 ετών.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της οικογένειας στην ανατολική Θεσσαλονίκη συγκλόνισαν δικαστές και ενόρκους, που καταδίκασαν σε κάθειρξη 14 ετών τον 53χρονο πατέρα, ο οποίος έχει συνολικά 13 παιδιά!

Το δράμα που βίωνε η 14χρονη (σήμερα) μικρότερη κόρη του δράστη ήρθε στο φως όταν βρήκε το θάρρος να διηγηθεί όσα υπέφερε σε δύο γράμματα, τα οποία έπεσαν στα χέρια των εκπαιδευτικών της. Η έρευνα του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ότι όσα περιέγραψε είχαν συμβεί πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του 53χρονου έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε κλήθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος. Στο δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας και η μητέρα της ανήλικης, που χαρακτήρισε τον άντρα της αυταρχικό σύζυγο και πατέρα.

«Χτυπούσε την κόρη του και την κλείδωνε γυμνή στο μπάνιο. Είχε την άποψη ότι η γυναίκα είναι κατώτερο ον!» κατέθεσε η μάρτυρας για τον σύζυγό της και πρόσθεσε ότι η ίδια συμβούλευε τις κόρες της να μην κάθονται μόνες με τον πατέρα τους.

Το σοκ έγινε ακόμη πιο μεγάλο όταν μια (ενήλικη πλέον) αδελφή της 14χρονης κατέθεσε στο δικαστήριο ότι όταν η ίδια ήταν μικρή, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τα αδέλφια της! Γι' αυτόν τον λόγο, όπως είπε, προέτρεπε τη μικρή αδελφή της να μην επιτρέπει σε κανέναν μέσα στο σπίτι να την αγγίζει.

Στην απολογία του ο 53χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και έκανε λόγο για... «πατρικά χάδια»! Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τους ενόρκους και τους δικαστές, που τον έκριναν ένοχο και τον καταδίκασαν σε κάθειρξη 14 ετών. Μετά την ετυμηγορία επέστρεψε στις φυλακές, αφού η ποινή τού επιβλήθηκε χωρίς αναστολή.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης, επιτάχυνση των διαδικασιών για το …