Από τύχη σώθηκε εργαζόμενος-Τον χτύπησε το ρεύμα

Ηλεκτροπληξία υπέστη εργαζόμενος στο αντλιοστάσιο του Δήμου Φαιστού, όταν μετά από κλοπή της κεντρικής γείωσης του αντλιοστασίου για να πάρουν το χαλκό, προσπαθούσε να θέσει σε λειτουργία το μηχάνημα. Τότε το ηλεκτρικό ρεύμα τον «χτύπησε» και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον καθησύχασαν ότι δεν  κινδυνεύει η υγεία του.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για εκληματική ενέργεια:

«Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει την αγανάκτηση του  όχι μόνο για τα συνεχόμενα εργατικά ατυχήματα που γίνονται καθημερινά,  με  θύματα τις περισσότερες φορές εργαζόμενους  των Δήμων αλλά πολύ περισσότερο για το γεγονός ότι, πρόσφατα σε εργατικό ατύχημα  κινδύνεψε η ζωή ενός συναδέλφου μας όταν επιτήδειοι, για μας εγκληματίες, αφαίρεσαν – έκλεψαν την κεντρική γείωση του αντλιοστασίου στο Δήμο Φαιστού, σύμφωνα με το πόρισμα της Τεχνικής Επιθεώρησης Ηρακλείου, προκειμένου ο χαλκός της γείωσης  να πουληθεί στη «μαύρη» αγορά.

Καλούμε τη Δικαιοσύνη να αποδώσει στους εν λόγο επιτήδειους ευθύνες ανάλογες  και να τιμωρηθούν όπως προβλέπεται σε κάθε περίπτωση  εγκληματικής  ενέργειας,  έτσι ώστε  σταματήσουν τέτοιου είδους αυθαιρεσίες που τις περισσότερες  φορές μπορεί να οδηγήσουν σε τραγωδία.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …