Πριν το τέλος του έτους η προκήρυξη του ΑΣΕΠ-1.369 μόνιμες θέσεις

1.369 μόνιμες θέσεις θα προκηρύξει πριν τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς το ΑΣΕΠ, με τις υπάρχουσες πληροφορίες να θέλουν ως εξής αν διαμορφώνεται η κατάταξη των θέσεων:

  • 93 στο ΕΚΑΒ

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 6Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου Δ.Ε. ΠΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

Θέσεις:

  1.     ΕΥΒΟΙΑΣ        2
  2.     ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ   3
  3.     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 2
  4.     ΘΗΡΑΣ (ν. Θήρα)              5
  5.     ΚΑΒΑΛΑΣ            2
  6.     ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ     56
  7.     ΚΩ (ν. Κω)           2
  8.     ΛΑΣΙΘΙΟΥ            5
  9.     ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ        2
  10.     ΜΥΚΟΝΟΥ (ν. Μύκονος)               4
  11.     ΝΑΞΟΥ (ν. Νάξος)            2
  12.     ΠΑΡΟΥ (ν. Πάρος)            2
  13.     ΠΕΛΛΑΣ               3
  14.     ΤΗΝΟΥ (ν. Τήνος)             1
  15.     ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ       2
  • 80 στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 5Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ογδόντα (80) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.). Δειτε εδω την κατανομή των θέσεων.

  • 51  στο υπουργείο Πολιτισμού

Για την κάλυψη των αναγκών του το υπουργείο Πολιτισμού έχει ζητήσει την πρόσληψη αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων, φυλάκων και συντηρητών αρχαιοτήτων και έργων τέχνης. Αίτημα για 51 προσλήψεις μονίμων κατέθεσε στην Ανεξάρτητη Αρχή και το υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο θα ενισχυθεί με εργαζομένους των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, ενώ στην κατηγορία ΥΕ κατανέμεται μία μόνο θέση. Το αίτημα -όπως και εκείνο της ΕΥΔΑΠ- μόλις έφτασε στα γραφεία του ΑΣΕΠ και η έγκρισή του θα ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι κάποιες από τις θέσεις θα καλυφθούν από Αρχαιολόγους, Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης και Αρχιτέκτονες, ενώ στην προκήρυξη ενδέχεται να συμπεριληφθούν και θέσεις για Φύλακες.

  • 1.145 σε νοσοκομεία

Με απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας Θεανώ Φωτίου, που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ καθορίστηκε ο αριθμός των θέσεων εργασίας που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998, σε ογδόντα (80), για τις 1.145 μόνιμες θέσεις.

Ειδικότητες:

  1. 782 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού,
  2. 308 θεσεις διαφόρων ειδικοτήτων παραϊατρικού προσωπικού,
  3. 40 ατόμων ως πλήρωμα ασθενοφόρου,
  4. 15 ατόμων στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …