3 οι θέσεις εργασίας

Aποφασίζει τη δημοσίευση Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη για συγκεκριμένο χρόνο εργασίας, η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Θέσεις

  • Ενός (1) ατόμου έκτακτου διδακτικού προσωπικού του Π.Δ. 407/80 στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή μερικής απασχόλησης στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, για το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2016-17
  • Δύο (2) ατόμων έκτακτου διδακτικού προσωπικού του Π.Δ. 407/80 στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή, μερικής απασχόλησης, στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, εαρινού εξαμήνου, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, (4 διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως ανά μάθημα) ο κάθε ένας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ. Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια Απριλίου 2024

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη …