Διαγράφει ανέργους από τα μητρώα του ο ΟΑΕΔ

Τέλος, θα πρέπει να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι θα παρακολουθούμε πολύ στενά την εφαρμογή του κανονισμού των υποχρεώσεων των ανέργων, που ψηφίστηκε από το Δ.Σ του  και

Να αποδεικνύουν συνεχώς το ενδιαφέρον τους για αναζήτηση εργασίας, υποχρεώνει όλους τους άνεργους ΟΑΕΔ, που τους απειλεί με διαγραφή από τα μητρώα του σε αντίθετη περίπτωση, όπως αποφάσισε στην συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Σε ανακοίνωσή του για το θέμα ο Σύλλογος Εργαζομένων του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, τονίζει ότι θα παρακολουθεί στενά την όλη διαδικασία και "εφόσον διαπιστώσουμε ότι χρησιμοποιείται σαν εργαλείο για τη διαγραφή ανέργων και την πλασματική μείωση των δεικτών ανεργίας τότε θα επέμβουμε με κάθε νόμιμο μέσο και θα καταγγείλουμε τα περιστατικά χωρίς κανένα δισταγμό.

Γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαγράφει τους ανέργους από τα μητρώα του ΟΑΕΔ και να τους αποκλείει ακόμη και από τις ελάχιστες παροχές όπως αυτής της δωρεάν μετακίνησης τους αν αποδεδειγμένα δεν έχει τα ανάλογα στοιχεία".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …