Παρατείνεται για μετά τις γιορτές η αγωνία ομάδας εργαζομένων

Θετικά ως προς την ανάγκη να βρεθεί μια δόκιμη και μόνιμη λύση για την εξασφάλιση της απασχόλησης των εργαζομένων του  Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», τοποθετήθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης,  κατανοώντας ότι τα τελευταία 14 χρόνια καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ωστόσο απασχολούνται με συμβάσεις εργασίας που απαιτούν τακτική ανανέωση, όπως του εξήγησαν τα μέλη του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγων και Σωματείων Εργαζομένων στο Πρόγραμμα, κατά την μεταξύ τους συνάντηση.

Ωστόσο η αγωνία τους θα παραταθεί για τις αρχές του νέου έτους, οπότε και σύμφωνα με τον υπουργό, "μετά τις γιορτές θα εντατικοποιηθούν οι διεργασίες για την επεξεργασία, εξέταση και αξιολόγηση των επικρατέστερων επιλογών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …