Προκήρυξη θέσης στο ΙΝΕ-ΓΣΕΕ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ» με κωδικό ΟΠΣ 5000928 το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο, θα υλοποιήσει ενέργειες κατάρτισης και κοινωνικής δράσης για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ και της ικανότητας παρέμβασής τους σε συλλογικό επίπεδο.

Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, στη βάση αυτή, και σύμφωνα με την από 21/11/2016 απόφαση του ΔΣ αυτού, προτίθεται να συνάψει σύμβαση έργου ιδιωτικού δικαίου με Ειδικό Επιστήμονα για την ανάπτυξη ηλεκτρονικού περιβάλλοντος μάθησης και ψηφιακής αφήγησης, στο πλαίσιο του Υποέργου 6 «Υποστηρικτικές ενέργειες ενίσχυσης της ποιότητας της κατάρτισης και της συλλογικής δράσης» και του Πακέτου Εργασίας 2: «Ενέργειες υποστήριξης και συντονισμού της Πράξης» της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ».

Οι υποψήφιοι / ες καλούνται να υποβάλουν μέχρι τις 30/12/2016  ηλεκτρονική αίτηση στη διεύθυνση http://www.inegsee.gr/ilektroniki-etisi-gia-idiko-epistimona/. Η αίτηση ενέχει θέσει υπεύθυνης δήλωσης και εφόσον υποβληθεί οι υποψήφιοι /ες δεν έχουν τη δυνατότητα να την τροποποιήσουν.

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και το αργότερο μέχρι 30/12/2016 υποβάλλουν σε σφραγισμένο φάκελο:

  • εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησης
  • τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν την ύπαρξη των απαιτούμενων και επιθυμητών προσόντων, αριθμημένα και σε συμφωνία με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική αίτηση
  • αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να καταθέσουν (ιδιοχείρως ή μέσω ταχυδρομείου) κλειστούς φακέλους με τα δικαιολογητικά τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Καλλέργη Ελένη τηλ. 210-3327714.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …