Θέση στην Eθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων, για τη σύναψη σύμβασης έργου με έναν (1) επιστημονικό συνεργάτη – συγγραφέα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 2 «Αυτεπιστασία», των Πράξεων «∆ράσεις Κατάρτισης, Συμβουλευτικής και Πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου – 8Π, 3Π, 2Π» (κωδικοί ΟΠΣ: 496014, 496015, 496016), οι οποίες είναι ενταγμένες στο ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013 και υποψήφιες για ένταξη στο ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναμικού, Εκπαίδευση & ∆ια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι Πράξεις συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων. Η ΕΣΕΕ, στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καλεί τους ενδιαφερόμενους επιστημονικούς συνεργάτες / συγγραφείς να υποβάλλουν προτάσεις συνεργασίας για να αναλάβουν (α) τη διατύπωση των προδιαγραφών του εκπαιδευτικού έργου, (β) την ανάπτυξη του σχετικού εκπαιδευτικού περιεχομένου δηλ. σημειώσεις διδασκαλίας (σε μορφή διαφανειών παρουσίασης), (γ) τη συγγραφή οδηγιών διδασκαλίας και ενδεικτικών διδακτικών δραστηριοτήτων για τους εκπαιδευτές και (δ) τη σύνταξη καταλόγου ερωτήσεων & απαντήσεων αποτίμησης/πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, για το θεματικό αντικείμενο κατάρτισης «Υπάλληλος Γραφείου».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν κατ’ ελάχιστον (απαιτούμενα προσόντα):

  1. Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ΑΕΙ – ΑΤΕΙ.
  2. Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία συναφή με το Θεματικό Αντικείμενο για το οποίο υποβάλλεται η πρόταση τουλάχιστον 2 ετών.
  3. Ενδεικτικό σχέδιο προδιαγραφών εκπαιδευτικού υλικού, στο οποίο να αποτυπώνεται ο σκοπός, οι στόχοι, τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
  4. ∆είγμα εκπαιδευτικού υλικού (σημειώσεις διδασκαλίας), σε μορφή διαφανειών παρουσίασης, για μία από τις υποενότητες του Θεματικού Αντικειμένου καθώς και δείγμα ερωτήσεων αποτίμησης των γνώσεων – δεξιοτήτων.

Για τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Κωνσταντά (e-mail: akonstantas@esee.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …