Το σχολείο που προσφέρει τρόφιμα

Τρόφιμα που συγκέντρωσαν στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Συλλόγου και σε δράση συγκέντρωσης τροφίμων, παρέδωσαν για να  διανεμηθούν μέσω της Εστίας στην προγραμματισμένη ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Εργαζομένων και Αλληλεγγύης, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, οι μαθητές του σχολικού συγκροτήματος.

Την βοήθεια παρέλαβε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Δ.Κ. Πεντέλης Ζακλίν Δελασούδα, την καθηγήτρια Θεολόγος του Γυμνασίου Δ.Κ. Πεντέλης Γεωργία Χατζηαποστόλου και αντιπροσωπία μαθητών, ο δήμαρχος Πεντέλης και Επίτιμο Πρόεδρο του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου–Καψάλη.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Όπως καταγγέλει ο ίδιος στα social media η Ζωή Κωνσταντοπούλου του είπε «γεια σου κούκλε, τι …