Νέα έκπτωση της ΔΕΗ σε όσους προπληρώνουν τους λογαριασμούς τους

Κάτω από την πίεση που της ασκεί η μειούμενη ρευστότητα, η ΔΕΗ σχεδιάζει να ανακοινώσει ότι όσοι συνεπείς πελάτες δεχθούν να προπληρώνουν την κατανάλωση ενός έτους σε ρεύμα, θα απολαμβάνουν επιπρόσθετη έκπτωση 6%.

Ταυτόχρονα,  η ΔΕΗ ετοιμάζεται να ανακοινώσει στις 9 Ιανουαρίου νέο πρόγραμμα διακανονισμών. Εξετάζει μάλιστα να συμπεριλάβει σε αυτό ακόμη και πάγωμα χρεών (να μην προσαυξάνονται με τόκους) για όσους καταναλωτές οφείλουν στην επιχείρηση ποσά έως 1.000 ευρώ και εφόσον εξυπηρετούν κανονικά τις δόσεις τους.Στην κατηγορία όσων οφείλουν έως 1.000 ευρώ ανήκουν περίπου 1.000.000 πελάτες της ΔΕΗ.

Στο ίδιο μήκος κύματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN, εξετάζεται οι καταναλωτές αυτής της κατηγορίας, εφόσον «κρατούν» την οφειλή τους κάτω από τα 1.000 ευρώ, να ανταμείβονται με έκπτωση 8%-10%. Σήμερα τόσο οι συνεπείς καταναλωτές όσο και εκείνοι που ναι μεν βρίσκονται σε ρύθμιση αλλά την εξυπηρετούν απολαμβάνουν έκπτωση 15% στο ρεύμα. Δεν είναι σαφές αν η έκπτωση αυτή θα συνεχίσει να ισχύει και μετά τις 31 Δεκεμβρίου ή θα ανακοινωθεί κάποια άλλη.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγέρη στον ΣΚΑΪ: Εγκαλώ τον κ. Καραμανλή για τα ψέματά του

Πώς σχολίασε τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας η Δώρα Αυγέρη, υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ «Εγκαλώ …