Ανάστατοι οι συγγενείς των θυμάτων από την αποφυλάκιση Κατσούλα(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Ανάβει φωτιές και ξύνει εφιαλτικές μνήμες στους συγγενείς των θυμάτων η αποφυλάκιση του τελευταίου των ''σατανιστών της Παλλήνης'', που όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε απογοήτευση στους συγγενείς των θυμάτων. Αν και γνώριζαν ότι κάποια στιγμή θα αποφυλακιζόταν, όπως άλλωστε συνέβη και με τους δύο συγκατηγορουμένους του, όταν ήρθε η ώρα της αποφυλάκισης οι μνήμες ζωντάνεψαν. «Ηταν αναμενόμενο ότι και ο τρίτος κατά σειρά δολοφόνος θα έβγαινε κάποια στιγμή από τη φυλακή», λέει στο «Εθνος» η αδελφή της Δώρας Συροπούλου, Αναστασία. «Το περιμέναμε. Αλλωστε το σωφρονιστικό σύστημα της Ελλάδας είναι αρκετά επιεικές για τους εγκληματίες», υποστηρίζει.

«Ολα αυτά τα χρόνια ζούμε με τον πόνο μας και διαρκείς απογοητεύσεις. Ολο και κάτι συμβαίνει. Επειτα από τρία χρόνια ένα άλλο δικαστήριο, ύστερα από κάποια χρόνια μια αίτηση αποφυλάκισης… Κάθε φορά όλα αυτά τα ξαναζούμε και τα ξαναζούμε. Ολες τις απογοητεύσεις τις νιώσαμε σταδιακά. Επομένως δεν είναι κάτι που με εκπλήσσει. Ημουν σίγουρη ότι θα έβγαινε. Από εκεί και πέρα, εάν πρόκειται να επαναλάβει κάποια πράγματα, εάν πρόκειται να επαναλάβει τα ίδια, δεν ξέρω, αλλά φοβάμαι πως ναι, θα επαναληφθούν», καταλήγει.

Η Συροπούλου ήταν το πρώτο θύμα των σατανιστών της Παλλήνης, με τους Κατσούλα και Δημητροκάλλη να την οδηγούν στο Σέσι Κορωπίου, να τη χτυπούν με ένα ξύλο στο κεφάλι και να της βάζουν φωτιά… Ηταν 27 Αυγούστου 1992. Λίγους μήνες αργότερα, τον Απρίλιο του 1993, με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί σταμάτησαν την καμαριέρα Γαρουφαλιά Γιούργα, την επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους και τη μετέφεραν σε ένα ερημικό σημείο στο Κορωπί. Ηταν 28 ετών και είχε δύο μικρά παιδιά. Η Γαρουφαλιά είχε την ίδια τύχη με τη Δώρα. Και οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας δυσκολεύονται να κατανοήσουν ότι οι δύο φορές ισόβια οδηγήθηκαν στην ελευθερία…


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …