Με τσουχτερό κρύο τα Χριστούγεννα-Οι προβλέψεις

Χωρίς βροχές αλλά με πολικές σχεδόν για τα δεδομένα της Ελλάδας, πολικές θερμοκρασίες, θα γιορτάσουμε την γέννηση του γιου του Θεανθρώπου, αν επαληθευτούν οι προβλέψεις της ΕΜΥ για σήμερα, αύριο και  μεθαύριο.

Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων:

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η χιονόνερο κυρίως στην Κρήτη όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Κυριακή, ανήμερα Χριστούγεννα:

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και τοπικά 6 μπορόφ.

Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία, ενώ παγετός κατά τόπους θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου:

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία, ενώ θα επικρατήσει παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …