ΕΜΥ: Πρωτοχρονιά με τσουχτερό κρύο(ΦΩΤΟ)

Βροχές, ισχυροί άνεμοι, χιονοπτώσεις ακόμα και στα πεδινά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στη πρόγνωσή της μέχρι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Τρίτη 27-12-2016
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο από τις μεσημβρινές ώρες στα βόρεια με σταδιακή επέκταση στην υπόλοιπη χώρα ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και από το μεσημέρι σε ημιορεινές περιοχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Τετάρτη 28-12-2016
Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια όπου θα εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις ηπειρωτικής ορεινές και ημιορεινές περιοχές και από το βράδυ πιθανόν τοπικά σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ και σταδιακά από τα βόρεια στα πελάγη τοπικά 8 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε πτώση από τα βόρεια. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Πέμπτη 29-12-2016
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Τοπικές χιονοπτώσεις στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές καθώς και σε πεδινές περιοχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές της ανατολική και νότιας χώρας.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 Μποφόρ και στο Αιγαίο 8 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε σημαντική πτώση. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά.

Παρασκευή 30-12-2016 και Σάββατο 31-12-2016
Καιρός: Στα δυτικά και βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας και σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές καθώς και τοπικές χιονοπτώσεως στα ηπειρωτικά. Το Σάββατο τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και κυρίως στην Κρήτη.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 Μποφόρ με εξασθένηση το Σάββατο.
Θερμοκρασία: Σε άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός τοπικά ισχυρός στα βόρεια ηπειρωτικά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …