Συμψηφισμοί χρεών από τη ΓΓΔΕ

Ολοκληρώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων νέοι μαζικοί συμψηφισμοί, που αφορούν σε υπερεισπράξεις και σε επιστροφές φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, για φορολογούμενους με μία ή περισσότερες αρρύθμιστες οφειλές.

Ειδικότερα, συμψηφίστηκαν 139.700 υπερεισπράξεις, με συμψηφιζόμενο ποσό 8.327.088,17 ευρώ και έγιναν 66.114 συμψηφισμοί επιστροφών φόρου εισοδήματος που αφορούσαν στα έτη 2014, 2015 και 2016, με ποσό συμψηφισμού 7.857.634,73 ευρώ.

Συνολικά, μέχρι σήμερα όπως γνωστοποιεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχουν πραγματοποιηθεί 500.000 συμψηφισμοί, με συμψηφιζόμενο ποσό 30 εκατομμύρια ευρώ.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΓΓΔΕ στους ενδιαφερόμενους πολίτες θα αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα, ώστε μέσω της εφαρμογής "Προσωποποιημένη Πληροφόρηση" του TAXISnet να ενημερωθούν για το νέο και μειωμένο ποσό της οφειλής τους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …