Οι συμφέρουσες ημέρες πληρωμής με κάρτα, ΕΝΦΙΑ-Τελών Κυκλοφορίας

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ημέρα που θα επιλέξουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα ΕΝΦΙΑ και τέλη ΙΧ, θα πρέπει να είναι οι πολίτες. Κι αυτό διότι μία ημέρα νωρίτερα μπορεί να φέρει την πληρωμή των δύο φόρων έως και ένα μήνα πιο κοντά.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όπως τα έχει συγκεντρώσει το moneyonline.gr.

  • Ο λογαριασμός της κάρτας πληρώνεται 20 ημέρες μετά την έκδοσή του.
  • Άρα παίζει ρόλο εάν τα τέλη κυκλοφορίας και ο ΕΝΦΙΑ εμφανιστούν στον επόμενο ή στο μεθεπόμενο λογαριασμό του κατόχου της πιστωτικής κάρτας.

Ποιους αφορά η ημερομηνία

  • Αν ο λογαριασμός της πιστωτικής εκδίδεται το διάστημα από 28 έως 31 κάθε μήνα, τότε συμφέρει η εντολή πληρωμής των δύο φόρων να γίνει αμέσως μετά την έκδοση του λογαριασμού του Δεκεμβρίου.
  • Με τον τρόπο αυτό, τα ποσά των δύο φόρων θα εμφανιστούν στο λογαριασμό του Ιανουαρίου και θα πρέπει να πληρωθούν το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου.
  • Από την άλλη, για όσους ο λογαριασμός Δεκεμβρίου της πιστωτικής κάρτας έχει ήδη εκδοθεί, δεν παίζει ρόλο ποια ημέρα θα επιλέξουν για την πληρωμή των φόρων.
  • Το πρώτο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να δείτε αν έχει εκδοθεί ο λογαριασμός του Δεκεμβρίου και στη συνέχεια να πράξετε αναλόγως.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …