Συνελήφθη ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας επιχειρηματία

 

Θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο αστυνομικής ταινίας, ωστόσο συνέβη στην πραγματικότητα και μάλιστα στον Αλμυρό Μαγνησίας παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Ο λόγος για την άγρια δολοφονία του 64χρονου επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβού και μάλιστα από πρώην υπάλληλό του στην επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών που διατηρούσε εν ζωή στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λεοντάρη Ρουμπίνη, ο θάνατος του άτυχου άνδρα προκλήθηκε από χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος με αιχμηρό αντικείμενο, γεγονός που δικαιολογεί και το λουτρό αίματος στους διαδρόμους ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοίκας που διέμενε ο 64χρονος επιχειρηματίας, τον οποίο εντόπισε και ειδοποίησε την Αστυνομία, ο συντετριμμένος γιος του, όταν ανησύχησε γιατί δεν βρήκε τον πατέρα του στην εργασία του.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο κατέφθασαν οι εμπειρότεροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, υπό τον Διευθυντή, ταξίαρχο Ιωάννη Τόλια, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης.

Με το αυτοκίνητο του θύματος να βρίσκεται τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Αερινού Μαγνησίας, γεγονός που δημιούργησε την εικασία ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης, η σύλληψή του ήρθε λίγη ώρα αργότερα, οπότε και απεδείχθη ότι επρόκειτο για πρώην υπάλληλο του θύματος.

Ο δράστης κατά το evolos, οδηγήθηκε και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με τους αξιωματικούς πλέον να αναζητούν τα κίνητρά του και να εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …