ΕΦΚΑ: Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών

Δεν θα υπάρξει «καμία απόλυση εργαζόμενου από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης» ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» και επανέλαβε ότι δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις.

Είπε σότι προωθούνται θεμελιακές αλλαγές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων. Τόνισε ότι μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ΕΦΚΑ, αλλά και της τετραψήφιας τηλεφωνικής γραμμής 1555, η οποία θα τεθεί σε λειτουργία από τις 2 Ιανουαρίου, θα μπορούν να εξυπηρετούνται οι πολίτες για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Συμπλήρωσε πως τα μέσα που διαθέτει η κοινωνική ασφάλιση είναι πενιχρά, ωστόσο τόνισε ότι μπήκαν στέρεες βάσεις ώστε να εξασφαλίζονται και να καταβάλλονται οι συντάξεις. Ερωτηθείς εάν υπάρχει περίπτωση νέων μειώσεων στις συντάξεις, απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Να ανακαλέσει εκ νέου καλεί η Ζαχαράκη τον Παπαδόπουλο

Κάθε προσπάθεια παρακίνησης σε βία καταδίκασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας πως …