Η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, ομολόγησε την δολοφονία του(ΦΩΤΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 23.01

Η υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη φτάνει στο τέλος της με τον πιο τραγικό τρόπο, τον οποίο όμως οι αρχές είχαν υποψιαστεί από την πρώτη στιγμή και δεν ήταν άλλος από την εμπλοκή της συζύγου του!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως και η σύζυγός του Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ομολόγησε την ενοχή της, ενώ λίγες ώρες πριν είχε ομολογήσει και ο νεότερος εραστής της στρατιωτικός αστυνομικός Sergio Gomes Moreira Filho.

Όπως μεταδίδει η βραζιλιάνικη "O Globo", μετά από πολύωρες ανακρίσεις, η Βραζιλιάνα σύζυγος του Κυριάκου Αμοιρίδη «έσπασε», ενώ ο τρίτος εμπλεκόμενος στη δολοφονία ήταν ξάδελφος του εραστή της!

Η δολοφονία έγινε στο σπίτι του πρέσβη και της συζύγου του, στην περιοχή Nova Iguaçu και φαίνεται πως δεν υπήρξαν πυροβολισμοί, με πιθανότερη εκδοχή του να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, με το τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης θεωρεί την Φρανσουάζ Αμοιρίδη τον «εγκέφαλο» της δολοφονίας και τον αστυνομικό εραστή της, τον εκτελεστή!

Αρχική Ενημέρωση 10.41

Οι βραζιλιάνικες αρχές ανακοίνωσαν τα ξημερώματα Παρασκευής ότι βρέθηκε το πτώμα του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα.

Η αναζήτηση του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία είχε τραγική κατάληξη, γνωστοποίησαν οι βραζιάνικες αρχές, σύμφωνα με το Globo της Βραζιλίας, το Reuters, το BBC και άλλα ξένα ΜΜΕ. Με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι το απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου και όλα δείχνουν ότι είναι του Έλληνα πρέσβη.

Το πτώμα ήταν μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο που του έβαλαν φωτιά. Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ και την αστυνομία οι πινακίδες ταιριάζουν με εκείνες του αυτοκινήτου που είχε νοικιάσει ο Αμοιρίδης.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα πως βρέθηκε στην περιοχή ο Έλληνας πρέσβης και τι ακριβώς συνέβη.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΣΕΥΠΕ: Πρόταση για την επανεκκίνηση του θεσμού της Κοινωνικής Κατοικίας

12 χρόνια μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, μια ωραία πρόταση κατατέθηκε στο δημόσιο …