Σύλληψη υπόπτου για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου-Η επίμαχη ανάρτηση στο facebook

Οι έρευνες της αστυνομίας για την άγρια δολοφονία της Λαμιώτισσας Παιδοψυχιάτρου κατέληξαν σε πρώτη φάση στη σύλληψη στην  περιοχή της Ευρυτανίας, υπόπτουαπό το στενό περιβάλλον της άτυχης παιδοψυχιάτρου, καθώς σε ανάρτησή του στο facebook βρέθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της Θώμης.

Στην ανάρτησή του επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο η Θώμη του απάντησε θετικά αν και του είπε πως έχει πυρετό.

Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από τη Θώμη, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όπως συνεχίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήρθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο λάστιχο στο αυτοκίνητο του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού.

Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια μοναχοί τον έδιωξαν.

Στη συνέχεια οι πληροφορίες του tvstar.gr λένε πως βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Εκεί διερχόμενοι τον αντιλήφθησαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της ασφάλειας Λαμίας.

Πάντως το κείμενο του σύμφων με το lamiastar, είναι γεμάτο ασυναρτησίες. Η Θώμη Κουμπούρα και ο ύποπτος για την δολοφονία της άνδρας, γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ήταν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στον πολιτικό φορεά Ελλήνων Συνέλευσης και ο άνδρας, όπως ο ίδιος αναφέρει πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει την βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Μάλιστα αυτό αναφέρει και σε μικρό video που έχει αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook.

Aυτό που μένει τώρα είναι να αποδείξουν οι αστυνομικοί είναι αν είναι πράγματι ο δολοφόνος ή όχι.

Η αγριότητα με την οποία δολοφονήθηκε η γνωστή παιδοψυχίατρος Θωμαή Κουμπούρα μέσα στο διαμέρισμά της στα Γαλανέικα της Λαμίας έστρεψε από την πρώτη στιγμή τις έρευνες των αστυνομικών στο στενό (φιλικό και επαγγελματικό) περιβάλλον της. Η άτυχη 45χρονη φαίνεται ότι γνώριζε καλά τον δολοφόνο της και του άνοιξε την πόρτα, την οποία εκείνος έκλεισε πίσω του, αφού της έκοψε τον λαιμό και την έσφαξε με πολλαπλές μαχαιριές και στο στήθος. Ο φονιάς έφυγε ανενόχλητος, χωρίς να κλέψει χρήματα ή κοσμήματα.

Το έγκλημα έχει συγκλονίσει την περιοχή, στην οποία η Θώμη, όπως την αποκαλούσαν συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι της, ήταν πασίγνωστη. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διάσπασης Προσοχής, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονική συνεργάτις του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Στη Λαμία διατηρούσε εδώ και χρόνια το δικό της ιατρείο, ενώ ήταν και ιδιοκτήτρια (από το 2010) του διαγνωστικού και θεραπευτικού κέντρου Ασκληπιείον.

Παράλληλα έτρεχε όπου την προσκαλούσαν, για να κάνει ομιλίες σε σχολεία και σεμινάρια ενημέρωσης, και δεν αρνούνταν ποτέ να προσφέρει τις γνώσεις και τις συμβουλές της.

Η άτυχη 45χρονη βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα στο δάπεδο του υπνοδωματίου της και κανονικά ντυμένη. Ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και φωτογραφήθηκε από κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών. Οπως διαπίστωσαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, η επιστήμων έφερε πολλαπλά τραύματα σε λαιμό και στήθος από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, που δεν εντοπίστηκε στο διαμέρισμα.

Ολα δείχνουν ότι η 45χρονη είχε ανοίξει ανυποψίαστη την πόρτα στον δολοφόνο της, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Πρέπει να αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν ακούστηκαν κραυγές της, ωστόσο πάλεψε για να αποφύγει τις αλλεπάλληλες μαχαιριές, όπως προκύπτει από τα αμυντικά τραύματα που έφερε στα χέρια.

Το ενδεχόμενο της ληστείας αποκλείστηκε, ενώ η μανία των χτυπημάτων δείχνει πάθος ή παραφροσύνη!

«Τα χτυπήματα που δέχτηκε η παιδοψυχίατρος, η οποία ζούσε μόνη της στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, μαρτυρούν μανία και μάλλον φανερώνουν προσωπικά κίνητρα» σχολίασε στην «Espresso» αξιωματικός της Ασφάλειας Λαμίας και πρόσθεσε: «Το θύμα πιθανότατα άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο του, δίχως να μπορεί να φανταστεί τι θα γινόταν στη συνέχεια. Φως αναμένεται να ρίξουν η νεκροτομή και οι καταθέσεις ατόμων από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος».

Ακουσε φωνές

Η μητέρα της 45χρονης, η οποία κατοικεί στο ισόγειο, κατέθεσε ότι τα ξημερώματα άκουσε φωνές και θορύβους, αλλά δεν φαντάστηκε ότι κάποιος έκανε κακό στην κόρη της.

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι όπου βρέθηκε κατακρεουργημένη η Θωμαή Κουμπούρα

Αλλά και ο αδελφός της δήλωσε ότι η Θώμη Κουμπούρα ήταν ευδιάθετη το προηγούμενο βράδυ και τίποτε δεν έδειχνε ότι ανησυχούσε για κάτι: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ήθελε να κάνει κακό στη Θώμη, που ήταν ψυχάρα και όλοι γνώριζαν πόσον κόσμο βοηθούσε. Σήμερα το πρωί είχαμε ραντεβού να πάμε στον λογιστή για μια δουλειά. Μιλήσαμε το βράδυ, ήταν μια χαρά όπως πάντα».

Ο άλλος αδελφός της άτυχης γυναίκας Σάββας Κουμπούρας επεσήμανε: «Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να είναι έγκλημα πάθους. Ολα περνούν από το μυαλό μου. Ηταν πολύ δραστήρια γυναίκα η αδερφή μου και παντού μπροστά».

Συνεργείο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας έκανε «φύλλο και φτερό» όλους τους χώρους και πήρε αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για «ντιλαρίσματα» πίσω από τις κουρτίνες, όπως καταδεικνύουν οι …