Η ώρα της απολογίας για το φόνο της παιδοψυχιάτρου για τον 39χρονο!

Στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, θα απολογηθεί ο 39χρονος που συνελήφθη ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχίατρου στη Λαμία, μετά την προθεσμία που πήρε. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος», καθώς ταυτοποιήθηκε το DNA του σε δείγματα που είχαν εντοπιστεί στο σπίτι του θύματος, αλλά και στα νύχια της 45χρονης, καθώς όλα τα στοιχεία περιγράφουν ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και το δράστη πριν από τη δολοφονία.

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει το οτιδήποτε. Το ίδιο ανέκφραστος ήταν και όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον ανακριτή προθεσμία να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος του, Λεωνίδας Κουμπούρας, απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά σε ισχυρισμούς παραπέμποντας στην απολογία του πελάτη του, αύριο.


6

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …