ËÁÑÉÓÁ-ÌÐËÏÊÏ ÁÃÑÏÔÙÍ ÓÔÁ ÔÅÌÐÇ-ÁÐÏÊËÅÉÓÌÏÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÄÏÕ ÃÉÁ ÁÓÖÁËÉÓÔÉÊÏ ÊÁÉ ÖÏÑÏËÏÃÉÊÏ.(MotionTeam-ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ ÂÁÓÉËÇÓ)

Αγροτική Πανελλαδική εμφάνιση στις 23 του μηνός

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αγρότες της χώρας ενόψει της Πανελλαδικής κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει για τις 23 του μηνός, η συντονιστική επιτροπή που συνεδρίασε πριν τις γιορτές στη Λάρισα, με την συμμετοχή περισσότερων από 100 αντιπροσώπους συλλόγων και επιτροπών αγώνα.

Μάλιστα οι αγρότες ετοιμάζουν το πρώτο μπλόκο τους, σε καίρια σημεία των Εθνικών αρτηριών, για αν στείλουν το μήνυμα, ότι θα επέλθουν δυναμικές αντιδράσεις αν σε αυτή την κινητοποίηση δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους.

Σύμφωνα με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή:

«Γίνεται μια επίθεση από την πλευρά της κυβέρνησης με ψέματα και για τη φορολογία και το ασφαλιστικό και ότι τάχα αυξήθηκε το εισόδημα των αγροτών, αλλά εμείς θα απαντήσουμε με αγώνες και ξεσηκωμό. Το συνεπές αγροτικό κίνημα θα διαμορφώσει κλίμα, ώστε να υπάρξουν αγώνες, με ταυτόχρονη κινητοποίηση με τα τρακτέρ και στην Αθήνα.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …