Η δαγκωματιά σε εργαζόμενο θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες

Απίστευτες στιγμές έζησαν όσοι βρίσκονταν στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με πατέρα και γιο να τα κάνουν γυαλιά καρφιά.

Πατέρας και γιος, που μόλις είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο τον μικρότερο γιο της οικογένειας, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και τραυματισμένος στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ο πατέρας και ο μεγαλύτερος γιος θύμιζαν ταύρους σε υαλοπωλείο από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει η «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» και άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν τους πάντες, ενώ οι γιατροί περιποιούνταν τον μικρότερο γιο.

Ενώ οι δύο άνδρες συνέχιζαν τον εξάψαλμο, ένας ειδικευόμενος, ο οποίος είχε κληθεί για άλλο περιστατικό στα Τ.Ε.Π, επιχείρησε να τους ηρεμήσει, ωστόσο, εκείνοι τον ξυλοκόπησαν. Μάλιστα, ένας εκ των δύο του δάγκωσε το μάγουλο.

Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο άνδρες και ακόμη δύο συγγενείς τους, οι οποίοι συμμετείχαν στον καβγά. Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι την Κυριακή (1/1).

Ο ειδικευόμενος κατέθεσε μήνυση για εξύβριση, πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, συκοφαντική δυσφήμηση, φθορά δημόσιας περιουσίας, αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα κλοπής και διατάραξη οικιακής ειρήνης.


 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …