Ινστιτούτο άνοιξε 93 θέσεις!

Θέσεις εργασίας 93 στο σύνολο, προκήρυξε ο μοναδικός δημόσιος φορέας, που ασχολείται με τη δημόσια υγεία, ζητώντας υποψηφίους που να διαθέτουν διδακτορικό τίτλο σπουδών σε μία πλειάδα κλάδων, όπως η Βιοχημεία, η Βιολογία, η Μικροβιολογία, η Ανοσολογία, οι Νευροεπιστήμες, η Δημόσια Υγεία, η Τεχνολογία της Υγείας, η Γενετική, η Φυσιολογία και η Φυσιοπαθολογία.

Η εξειδίκευση των υποψηφίων σύμφωνα με το Ινστιτούτο Inserm στη Γαλλία, που κάνει και τις προσλήψεις, θα πρέπει να αποδεικνύεται μεταξύ άλλων, και με τις επιστημονικές δημοσιεύσεις που έχουν πραγματοποιήσει.

Οι επιτυχόντες θα εργαστούν με συγκεκριμένη θητεία αναλόγως της θέσης και της ειδικότητας που θα επιλέξουν. Το Ινστιτούτο διατηρεί μέχρι στιγμής 281 εργαστήρια σε νοσοκομεία και πανεπιστήμια σε όλη τη Γαλλία, όπου εργάζονται πάνω από 13.000 ερευνητές.

Αιτήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά έως τις 13 Ιανουαρίου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …