Ο άγριος τσακωμός ζευγαριού εν πτήση και η αστυνομική παρέμβαση

Χάος επικράτησε σε πτήση της Delta όταν ένα ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια με τα μέλη του πληρώματος, λίγα λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους, αναγκάζοντας τους κυβερνήτες να επιστρέψουν πίσω, στη Μινεάπολη.

Ο λόγος για τον 35χρονο Blake Adam Fleisig, και την 36χρονη Anna Christine Koosmann οι οποίοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του πληρώματος και άρχισαν να επιτίθενται στο προσωπικό προκαλώντας αναστάτωση.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι η 36χρονη σηκώθηκε από τη θέση της για να πάει τουαλέτα αμέσως μετά την απογείωση. Ωστόσο, η αεροσυνοδός της ζήτησε να παραμείνει για λίγο ακόμα στη θέση της. Τότε η 36χρονη αντέδρασε και έτσι ξέσπασε ο καβγάς.

Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε πίσω στη Μινεάπολη, τότε το  cnn αναφέρει ότι, μπήκαν μέσα δύο αστυνομικοί προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση.

«Σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε!» ακούγεται να λέει ένας από αυτούς στον Fleisig διατάζοντας τον να «μείνει κάτω!»

Στο βίντεο ακούγονται και άλλοι εξαγριωμένοι επιβάτες που ζητούν από τους αστυνομικούς να βγάλουν το ζευγάρι έξω από το αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος έφτασε στο προορισμό του με δυόμιση ώρες καθυστέρηση ενώ το FBI διερευνά την υπόθεση, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από επιβάτες της πτήσης.


 

 

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …