Ολιγοήμερη παράταση αιτήσεων εργασίας 10.000 ατόμων

 

Την παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, στις 15:00, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ για το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών».

Η παράταση αφορά την Αττική, το Νότιο Αιγαίο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, τα Ιόνια Νησιά, την Πελοπόννησο, το Βόρειο Αιγαίο, την Κρήτη, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, την Κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Δυτική Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

Οι λεπτομέρειες και οι όροι υλοποίησης του προγράμματος περιγράφονται στη δημόσια πρόσκληση, η οποία έχει δημοσιευτεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …