Θέσεις πρακτικής άσκησης για δεκάδες άτομα

Με ένα εισαγωγικό τριήμερο παραμονής των εκπαιδευόμενων στο Άμστερνταμ, όπου θα μεταβούν άλλες δύο φορές, ώστε να συμμετέχουν σε εργαστήρια (workshops) προσωπικής ανάπτυξης, θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης όσων επιλεγούν για το πρόγραμμα που θα υλοποιήσει για δεκάδες άτομα, η γνωστή εταιρεία ποτών Heineken, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος International Graduate Programme, στο οποίο συμμετέχει και η θυγατρική της στην Ελλάδα, Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευθούν στους κλάδους Μάρκετινγκ και Πωλήσεις, Εταιρικές Σχέσεις, Οικονομικά, ΙΤ, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Προμήθειες και Ανθρώπινο Δυναμικό.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου ή, κατά προτίμηση, μεταπτυχιακό τίτλο, ή να έχουν αποφοιτήσει από τη σχολή τους έως τον Σεπτέμβριο 2017. Ειδικά για τον τομέα των Οικονομικών απαιτείται πτυχίο στα οικονομικά, τα χρηματοοικονομικά ή τις επιχειρήσεις, ενώ για τον τομέα του Μάρκετινγκ και Πωλήσεων μεταπτυχιακός τίτλος στη διοίκηση επιχειρήσεων, το εμπόριο ή τα οικονομικά.

Οι υποψήφιοι για τον τομέα των Προμηθειών θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά ή το εμπόριο, ενώ για τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο επιστημών ή μηχανικής.

Προσόντα

Για τους υπόλοιπους τομείς δεν απαιτείται συγκεκριμένος τίτλος σπουδών. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν επαγγελματική εμπειρία κάτω των δύο ετών, να ομιλούν την αγγλική και μία ακόμη ξένη γλώσσα, να είναι διατεθειμένοι να ζήσουν και να εργαστούν στο εξωτερικό και να διαθέτουν ηγετικές δεξιότητες.

Κάθε υποψήφιος συμμετέχει σε τρεις εργασίες διάρκειας ενός έτους με στόχο την παροχή εντατικής εκπαίδευσης. Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες εγκαθίστανται σε μία διαφορετική χώρα, αναλαμβάνοντας διαφορετικά καθήκοντα και συμμετέχοντας σε μία διαφορετική ομάδα εργασίας.

Κάθε εκπαιδευόμενος θα συνεργάζεται με ένα στέλεχος της εταιρείας, ο οποίος θα λειτουργεί ως μέντοράς του αλλά και με άλλους εκπαιδευόμενους. Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις αρχές Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …