ΔΩΡΕΑΝ μαστογραφίες

Δωρεάν μαστογραφίες σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία θα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες, ηλικίας από 40 έως 70 ετών οι οποίες δεν έχουν κάνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες, αρκεί να ζουν στη Ρόδο, καθώς πρόκειται για ένα πρόγραμμα, που θα υλοποιήσει ο Δήμος Ρόδου.

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου, θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Ρόδου στις 12-13-και 14 Ιανουαρίου 2017 και στην δημοτική κοινότητα Αφάντου στις 15 και 16 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα στηρίζεται από την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (Κ.Ε.Δ.Ε). Ο μαστογραφικός έλεγχος δεν προσφέρεται σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Όπως δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος Άννα Ζωάννου η «προσπάθειά είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες κι έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …