Οργανισμός Ευρωπαϊκός ζητά Ελληνικό προσωπικό

 

Την προκήρυξη Θέσεων στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για τη Λειτουργική Διαχείριση Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας κλίμακος στο χώρο της Ελευθερίας,Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-LISA), γνωστοποιεί με εγκύκλιο του, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Σύμφωνα με το Α.Π. 8497/29-11-2016 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε.), ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για τη Λειτουργική Διαχείριση Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας Κλίμακος στο Χώρο της Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-LISA) δημοσιεύει την ακόλουθη προκήρυξη δύο (2) θέσεων με στοιχεία:
eu-LISA/16/TA/AD7/13.1 Application Architect AD7/ Business Analyst-Solution Architect AD7

Πληροφορίες για την ανωτέρω προκήρυξη μπορούν να αναζητηθούν στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.eulisa.europa.eu/JobOpportunities/Pages/ContractAgent.aspx

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν απευθείας στην ως άνω Υπηρεσία στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.eulisa-RECRUITMENT@eulisa.europa.eu.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 23 Ιανουαρίου 2017.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …