Που βρίσκονται οι καλοπληρωμένοι ξένοι υπήκοοι εργαζόμενοι

188.275 δολάρια τον χρόνο, έχουν μέσο ετήσιο μισθό, όπως προκύπτει από στοιχεία της HSBC Holdings Switzerland για το Bloomberg, οι ξένοι υπήκοοι που εργάζονται στην Ελβετία και κατατάσσονται στις πιο υψηλές θέσεις της παγκόσμιας λίστας, τόσο για τις αποδοχές, όσο και για την προτίμηση που της δείχνουν οι ανά τον κόσμο εργαζόμενοι!

Στην έρευνα της HSBC έλαβαν μέρος 26.871 στελέχη που εργάζονται σε άλλες χώρες από εκείνες από τις οποίες κατάγονται και από περισσότερες από εκατό και συνολικά οι έξι από τις δέκα χώρες που απαρτίζουν τη σχετική λίστα είναι ευρωπαϊκές -στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Νορβηγία, στην έβδομη η Αυστρία και στην ένατη η Βρετανία.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, βρέθηκε η Γερμανία και στην τρίτη η Σουηδία. Και αυτό παρά το γεγονός ότι στις εν λόγω χώρες οι μέσες αποδοχές για τους ξένους είναι πολύ χαμηλότερες σε σύγκριση με την Ελβετία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …