Πρόσληψη ενός ατόμου

Την πρόσληψη ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 3 μήνες με δυνατότητα παράτασης, στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος "POSBEMED Sustainable management of the systems Posidonia-beaches in the Mediterranean region" το οποίο χρηματοδοτείται από ERDFκατά 85% και κατά 15% από εθνικούς πόρους (πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων), προκηρύσσει το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. που εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής .

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πρόσληψη ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για εκτέλεση αναλύσεων εργαστηρίου και δειγματοληψιών για 3 μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος "TAPASΙΩ-Tools for Assessment and Planning of Aquaculture Sustainability" το οποίο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. στα πλαίσια του HORIZON2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πρόσληψη ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 6 μήνες με δυνατότητα επέκτασης για απασχόληση στο εργαστήριο Διατροφής του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., για την κάλυψη αναγκών στο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών «Διατροφικές Δοκιμές»που χρηματοδοτείται από εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών και παραγωγής ιχθυοτροφών της αλλοδαπής ή της ημεδαπής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πρόσληψη ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 6 μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος: «JERICONEXT Join European Research Infrastructure network for Coastal Obseratory-Nove lEuropean eXpertise for coastal observatories)».το οποίο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. στα πλαίσια του HORIZON2020, (H2020-INFRAIA-2014-2015).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πρόσληψη ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 3 μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος "MARINE-EO-Bridging Innovative Downstream Earth Observation and Copernicus enabled Services for Integrated maritime environment surveillance and security (H2020-EO-2016") το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πρόσληψη ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 6 μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος "JERICONEXT Join European Research Infrastructure network for Coastal Obseratory-Novel European eXpertise for coastal observatories)" το οποίο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. στα πλαίσια του HORIZON2020, (H2020-INFRAIA-2014-2015).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκηρύσσει την πρόσληψη ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 12 μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος "PELAGOS-Promoting innovative nEtworks and cLusters for mArine renewable energy synerGiesin mediterranean cOasts and iSlands" το οποίο χρηματοδοτείται από το EuropeanRegionalDevelopmentFund(κατά 85%) και από το GeneralSecretariatforInvestmentsandDevelopment(κατά 15%).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το παρασκήνιο της διπλωματικής κρίσης στις σχέσεις Αθήνας – Λονδίνου

Η απόφαση του βρετανού πρωθυπουργού να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό προκάλεσε …