Θέσεις για εξωτερική συνεργασία

Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ) ζητεί δικηγόρους για τη σύνταξη μηνύσεων, την προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων, περιλαμβανομένων πρακτικών διοικητικού συμβουλίου, και την παράσταση στο ακροατήριο για υποθέσεις κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας (ρευματοκλοπές) στα δικαστήρια των Αθηνών και του Πειραιά.

Η συνεργασία θα είναι εξωτερική και κατά υπόθεση, η δε αμοιβή θα είναι η προβλεπόμενη ως νόμιμη στον Κώδικα Δικηγόρων. Θα συνταχθεί σχετική έγγραφη συμφωνία. Ο αριθμός των δικηγόρων που θα επιλεγούν θα προσδιοριστεί κατ’ εκτίμηση της Υπηρεσίας.

Δικηγόροι που διαθέτουν τουλάχιστον πενταετή ενεργή ενασχόληση με ποινικές υποθέσεις μπορούν να αποστείλουν αίτηση με τα εξής στοιχεία:

  • σύντομο βιογραφικό σημείωμα με στοιχεία επικοινωνίας,
  • σύντομη περιγραφή της πρακτικής τους ενασχόλησης,
  • συστάσεις, εφόσον υπάρχουν.

Η επιλογή θα γίνει από Επιτροπή στελεχών της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών του ΔΕΔΔΗΕ, που μπορεί να καλέσει τους ενδιαφερόμενους σε σύντομη συνέντευξη.

Προθεσμία αποστολής: Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15.00.

Αποστολή της αίτησης και των λοιπών στοιχείων στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση a.kolokonte@deddie.gr ή στο φαξ 2109281569.

Η παραπάνω ανακοίνωση αναρτήθηκε στη σελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …