Εδώ έγινε πλανητάρχης ο Τραμπ, αυτός δεν θα γίνει; Ποιος ενδιαφέρεται για την προεδρία;

Λίγο πριν την ορκωμοσία Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ για την προσεχή 5ετία, έρχεται σαν βόμβα για το μέλλον του πλανήτη η είδηση ότι την θέση αυτή ενδιαφέρεται να διεκδικήσει προσεχώς ακόμα ένας άσχετος με τη πολιτική, αλλά με πολλά πακέτα εκατομμυρίων δολαρίων στην τσέπη του.

Ο λόγος για τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ, αν και δεν θα είναι απιθανό, αφού με τον τρόπο που απέκτησε την πλήρη κυριαρχία στο Facebook, δείχνει ότι ξέρει καλά το παιχνίδι του «πολιτικού ελιγμού», για να το πούμε κόσμια.......

Ο ίδιος δήλωσε πως στόχος του μέχρι το τέλος του 2017, είναι να επισκεφτεί όλες τις πολιτείες της Αμερικής και το ταξίδι του στις ΗΠΑ θα περιλαμβάνει στάσεις σε μικρές πόλεις και πανεπιστήμια, ταξίδια με τη γυναίκα του, επισκέψεις σε γραφεία της εταιρείας του, συναντήσεις με εκπαιδευτικούς και επιστήμονες, καθώς και ταξίδια σε κέντρα αναψυχής και διασκέδασης, καλώντας και άλλους να συμμετάσχουν στην προσπάθειά του.

Αυτή η δήλωση του, ήταν αρκετή για να οργιάσουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2020


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …