Εργαζόμενος «ντροπή»: Η στάση του σε παιδί που είχε αναρρώσει από καρκίνο!

Σε μια καταγγελία που μοιάζει απίστευτη προέβη ο σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της «Φλόγας» ένας δάσκαλος δημοτικού απευθύνθηκε με πρωτοφανή σκληρότητα σε ένα από τα παιδιά της τάξης του που έδωσε σκληρό αγώνα για να κερδίσει τη μάχη του.

Η «Φλόγα» είναι σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το παιδάκι αυτό που έγινε αποδέκτης της συμπεριφοράς του δασκάλου είναι μέλος του συλλόγου και έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τα προβλήματα της υγείας του.

Το γεγονός, λέει η Φλόγα, που για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιεί τα συγκεκριμένα στοιχεία της καταγγελίας, δεν συνέβη στην «απρόσωπη Αθήνα».

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση της Φλόγας όπως δημοσιεύτηκε στο facebook:

«Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας !!!

Η τάξη της έκτης Δημόσιου Δημοτικού σχολείου πανηγυρίζει. Ο "δάσκαλος" μόλις ανακοίνωσε ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή.

Ο "δάσκαλος", που εκτελούσε και χρέη Διευθυντή, απευθύνθηκε προσωπικά στον «Γιάννη». ΕΣΥ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ !!!

Ο «Γιάννης» είναι ένα παιδί της Φλόγας που έδωσε σκληρό αγώνα να κερδίσει την υγεία του και το πέτυχε !!! Και το γεγονός δεν συνέβη στην απρόσωπη Αθήνα !!!

Ο "δάσκαλος" είναι δημόσιος λειτουργός και διεκδικεί τον τίτλο του «εκπαιδευτικού» που θα διδάξει τους αυριανούς πολίτες ανθρωπισμό !!!!

Κι εμείς όλοι, περιμένουμε ένα καλύτερο αύριο !!!!

Καλό 2017 αδέλφια !!!!

(το όνομα Γιάννης δεν είναι το πραγματικό)»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …