Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής η σύντροφος Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα

Συνελήφθη η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.

Η Πόλα Ρούπα συνελήφθη σε σπίτι στα νότια προάστια της Αττικής, όπου διέμενε με το ανήλικο παιδί της, και μεταφέρεται στα κεντρικά της αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, μαζί με την 48χρονη συνελήφθη και μια 25χρονη για υπόθαλψη, καθώς τη φιλοξενούσε στο σπίτι της, και οι δύο συλληφθείσες έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Για τη σύλληψη του ηγετικού στελέχους της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Πρωινές ώρες σήμερα, 5/1/2016, συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η 48χρονη αναζητούμενη Πόλα Ρούπα, διωκόμενη με δικαστικές αποφάσεις ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Επίσης συνελήφθη και μία 25χρονη ημεδαπή που την υπέθαλπτε. Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται».

Εντωμεταξύ ο παππούς της 25χρονης που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα , δήλωσε ότι η εγγονή του είχε παραχωρήσει το μικρό διαμέρισμα στην 48χρονη και έτσι το πιο πιθανό είναι στο διαμέρισμα της οδού Αθανασίου Διάκου στον Άγιο Δημήτριο να διέμενε η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη με το παιδί τους και στο κοντινό διαμέρισμα της Ηλιούπολης η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …