Θέση απασχόλησης σε Κοινοπραξία

Την προκήρυξη θέσης γνωστοποιεί με ανακοίνωση του το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στην Κοινοπραξία SESAR (SJU), όπου σύμφωνα με το Α.Π. 8187/17.11.2016 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. ΕΕ), αποστέλλεται η υπό στοιχεία SJU/D/16.11.2016 επιστολή του Εκτελεστικού Διευθυντή της Κοινοπραξίας SESAR (SJU) αναφορικά με την προκήρυξη θέσεως εθνικού εμπειρογνώμονα ‘Expert in ATM Research’

Πληροφορίες για την ανωτέρω προκήρυξη μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα:
http://www.sesarju.eu/jobs/secondment-national-experts-0

Δεδομένου ότι οι υποψηφιότητες διαβιβάζονται μέσω της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το έγγραφο της Υπηρεσίας του υπαλλήλου, πρέπει να περιέλθουν ηλεκτρονικώς στην Μ.Ε.Α. το αργότερο μέχρι την 12η Ιανουαρίου 2017, στη διεύθυνση:admin@rpgrece.be  καθώς η τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την 15η Ιανουαρίου 2017.

ΕΓΓΡΑΦΑ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …