Tο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, είναι «άχρηστο»

To Σάββατο 7 Ιανουαρίου με την εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» κυκλοφορεί το «Πολιτικό Ημερολόγιο-Ατζέντα Θεσσαλονίκης» του δημοσιογράφου, Βαγγέλη Πλάκα για το 2017.

Μεταξύ των ερωτήσεων στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν οι συμμετέχοντες στην έρευνα ήταν και το κατά πόσο θεωρούν χρήσιμη την ίδρυση πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη. Το 83% των ερωτηθέντων απάντηση "όχι/ μάλλον όχι" και το 17% "ναι/ μάλλον ναι".

Σε άλλο σημείο της έρευνας, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να βαθμολογήσουν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα και με τους δύο να λαμβάνουν πάνω από τη βάση.

Παράλληλα το 25% θέλει ο ΟΑΣΘ να παραμείνει ως έχει, το 28% να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να παράγουν μεταφορικό έργο, το 17% θέλει οι αστικές συγκοινωνίες να περάσουν στα χέρια της αυτοδιοίκησης και το 30% θέλει κρατικοποίηση του Οργανισμού και καθαρά δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …