Σεσημασμένος Έλληνας παιδόφιλος...συνελήφθη για 3η φορά...Κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Είχε συλληφθεί για υποθέσεις αποπλάνησης και απόπειρα αποπλάνησης ανήλικων παιδιών το 2005 και το 2015 και όμως εξακολουθούσε να βρίσκεται ανάμεσα σε εμάς και κυρίως τα παιδιά μας, για να συλληφθεί εκ νέου τώρα και η αστυνομία να ερευνά περαιτέρω την δράση του, 59χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ξανά δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και σχηματίστηκε και δικογραφία, με την οποία  παραπέμπεται στην δικαιοσύνη.

Ο δράστης κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του και όταν έβλεπε ανήλικα αγοράκια σταματούσε με πρόσχημα δήθεν ότι ζητούσε πληροφορίες για τον δρόμο και αφού έπειθε τα παιδάκι να μπουν στο αυτοκίνητό του για να του δείξουν τον δρόμο, εκείνος άρχιζε να τα χαϊδεύει και να τα θωπεύει.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, βραδινές ώρες στις 9 Δεκεμβρίου 2016 στην πόλη των Σερρών, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 12χρονων παιδιών.

Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος απογευματινές ώρες την ίδια ημέρα επιχείρησε να αποπλανήσει ανεπιτυχώς έναν ακόμη 12χρονο στην ίδια περιοχή.

Στην πρώτη περίπτωση, ο πρώτος ανήλικος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν επιβιβάστηκε στο αυτοκινητό του, εκείνος όμως απτόητος συνέχισε επί ώρες να γυρνάει στην πόλη μέχρι που εντόπισε τα δύο του θύματα, που τα έπεισε να μπουν στο αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά οι δύο 12χρονοι κάλεσαν τους γονείς τους και με αυτούς κατέληξαν στην Ασφάλεια Σερρών όπου έδωσαν λεπτομερέστατη περιγραφή του παιδόφιλου τον οποίο και αναγνώρισαν.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ. Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια Απριλίου 2024

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη …