Τι άλλο θα κατασκευαστεί μετά τη βούρτσα που συνδέεται με το κινητό σας;

Μέσω των ειδικών αισθητήρων που περιέχει, σε πληροφορεί για την υγεία των μαλλιών σου και το πόσο τα ταλαιπωρείς κατά το βούρτσισμα. Το πιστολάκι και τα εργαλεία θερμότητας δεν είναι τα μόνα που καταστρέφουν τα μαλλιά μας.

Ένα από τα πιο «αθώα» λάθη που κάνουμε οι περισσότερες είναι το βούρτσισμα των μαλλιών μας, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται στα βρεγμένα μαλλιά που είναι πιο επιρρεπή στο σπάσιμο ή όταν βιαζόμαστε, άρα με μαθηματική ακρίβεια θα είμαστε λιγότερο προσεκτικές...

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους επιστήμονες των εργαστηρίων εταιρείας, το βούρτσισμα των μαλλιών έχει αποδειχθεί πως μπορεί να προκαλέσει φθορά στα μαλλιά, σπάσιμο και κατεστραμμένες άκρες.

Και κάπως έτσι, εταιρεία που αποτελεί κορυφαίο luxury brand στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών συνεργάστηκε με άλλη εταιρεία και ανακοίνωσε τη δημιουργία της έξυπνης βούρτσας!

Χρησιμοποιώντας πολλαπλούς αισθητήρες που αναγνωρίζουν την ποιότητα των μαλλιών κάθε γυναίκας περιορίζει το ρίσκο της φθοράς ενώ συνδέεται με το κινητό, μέσω ενός ειδικού application, μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες για τα μαλλιά μας και το τρόπο που τα βουρτσίζουμε (π.χ αν τα βουρτσίζουμε πολύ δυνατά).

Μάλιστα, στη βούρτσα είναι ενσωματωμένο ένα μικρόφωνο που «ακούει» τους ήχους των μαλλιών, έτσι ώστε να παρέχει πληροφορίες για το πόσο ξηρά, ταλαιπωρημένα ή φριζαρισμένα είναι, ενώ κάθε φορά που ασκούμε μεγαλύτερη πίεση , δονείται. Υπάρχουν ακόμη αισθητήρες που μετρούν την υγρασία στα μαλλιά σας.

Η έξυπνη βούρτσα μαλλιών θα είναι διαθέσιμη στα καλύτερα κομμωτήρια στα μέσα του 2017, στην τιμή των 200 δολαρίων. Η τιμή για την Ελλάδα δεν έχει καθοριστεί ακόμα, υποστηρίζει το queen.gr.

Υ.Γ: Το όνομα της εταιρείας δεν αναγράφεται σκόπιμα από το ergasianews.gr, γιατί το ρεπορτάζ δεν αποτελεί προιόν διαφήμισης, αλλά ενημέρωσης για τις τεχνολογικές εξελίξεις.



Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Υψηλοί τόνοι στην πρώτη συζήτηση για το νέο δικαστικό χάρτη

Επίθεση Γιώργου Φλωρίδη σε ΠΑΣΟΚ - Κριτική από την αντιπολίτευση Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο …