Βιογραφικά για προσλήψεις στο ΚΠΙΣΝ μέχρι 9 Ιανουαρίου

Τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των επικρατέστερων υποψηφίων έχει αναλάβει εκ μέρους του ΚΠΙΣΝ η εταιρία συμβούλων Egon Zehnder, με την τελική επιλογή να γίνεται από το "Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος", αμέσως μετά τις 9 Ιανουαρίου, οπότε ολοκληρώνεται η υποβολή των βιογραφικών των ενδιαφερομένων, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που έχει εκδοθεί:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος («ΚΠΙΣΝ»), που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Βασ. Σοφίας αρ. 86Α , και η εταιρεία Egon Zehnder International A.E., η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, οδός Παραδείσου αρ. 2, θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα που θα συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας σημείωμα, καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία σας που θα μας χορηγήσετε, προκειμένου να κριθεί η καταλληλότητά σας για την θέση εργασίας του ΚΠΙΣΝ για την οποία υποβάλλατε αίτηση.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν της μέγιστης εμπιστευτικότητας. Υποβάλλοντάς μας το βιογραφικό σας σημείωμα παρέχετε την συγκατάθεσή σας στην παραπάνω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σύμφωνα με τα αρ. 11-13 του Ν 2472/1997, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση snfcc@egonzehnder.com.

ΕΔΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΔΩ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …