Συνελήφθησαν ο διευθυντής και ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» μετά από μήνυση του Καμμένου

Η σύλληψη διευθυντή εφημερίδας,  του Παναγιώτη Τζένου-διευθυντή του ομίλου των Παραπολιτικών,  την ώρα της εργασίας του και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτοφώρου θεωρείται πρωτοφανές γεγονός σε δημοκρατικό κοινοβουλευτικό καθεστώς. Είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας των κυβερνώντων οι οποίοι προφανώς δεν ανέχονται αποκαλυπτικές φωνές και επιθυμούν μόνο έναν κατευθυνόμενο Τύπο ο οποίος θα τους κάνει τα χατίρια.

Οι πρακτικές αυτές εφαρμόζονται το τελευταίο διάστημα από το καθεστώς Ερντογάν στη γειτονική Τουρκία όπου κάθε αντίθετη φωνή “στραγγαλίζεται” και οι δημοσιογράφοι οδηγούνται στα κρατητήρια. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τόσο ο Εισαγγελέας που ήταν παρών όσο και οι αστυνομικοί λειτούργησαν απολύτως υπηρεσιακά στο πλαίσιο των καθηκόντων τους.

Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, η οποία όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η ιστοσελίδα parapolitika.gr, δημοσίευμα της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κ. Πάνος Καμμένος στις αυστριακές Άλπεις, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο εκδότης της εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης, όταν προσήλθε στη ΓΑΔΑ.

  • Δηλώσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης στα parapolitika.gr

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις από κορυφαία στελέχη των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την επ’αυτοφώρο σύλληψη του Παναγιώτη Τζένου, διευθυντή του ομίλου των Παραπολιτικών.

Άδωνις Γεωργιάδης (ανττιπρόεδρος ΝΔ)

Η κίνηση ενός εν ενέργεια υπουργού να ζητήσει τη σύλληψη δημοσιογράφου θυμίζει χούντα.Ολα τα δημόσια πρόσωπα ειμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε την κριτική των δημοσιογράφων και σας το λεει κάποιος που έχει δεχθεί απίστευτη κριτική και μάλιστα πολλές φορές άδικη και συκοφαντική. Στο ονομα της ελεύθερης ενημέρωσης και της ελεύθερης δημοσιογραφίας ενώνω τη φωνή μου με τον κ .Τζένο

Κωστής Χατζηδάκης (αντιπρόεδρος ΝΔ)

Με κατάπληξη παρακολουθούμε τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών. Η πολυφωνία και η ελευθεροτυπία είναι βασικές αρχές της Δημοκρατίας. Οι χωρίς μέτρο αντιδράσεις από την πλευρά της πολιτικής σε δημοσιεύματα του Τύπου βλάπτουν τελικά εκείνους που καταφεύγουν σε αυτές τις ακραίες αντιδράσεις.

Νικήτας Κακλαμάνης (αντιπρόεδρος Βουλής/βουλευτής ΝΔ)

"Δεν γνωρίζω τα ακριβή γεγονότα. Άλλο όμως η προσφυγή στη Δικαιοσύνη του οποιουδήποτε πιστεύει ότι προσβάλλεται και άλλο πράγμα η δημόσια σύλληψη δημοσιογράφων από την αστυνομία, πριν η Δικαιοσύνη μιλήσει"

Ντόρα Μπακογιάννη (βουλευτής ΝΔ)

Οι συνεχείς παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη λειτουργία των ΜΜΕ αποδεικνύουν την επιθετική της διάθεση απέναντι στον Τύπο και την προσπάθειά της να ελέγξει την ενημέρωση. Η σημερινή σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς παρεμβάσεων στο χώρο του Τύπου, που περιλαμβάνουν στοχοποιήσεις μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων, και αντισυνταγματικούς διαγωνισμούς, με μοναδικό στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων και τον έλεγχο της πληροφόρησης.

Η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να συνεχιστούν τέτοιες πρακτικές που βλάπτουν τη Δημοκρατία.

Λευτέρης Αυγενάκης (γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ)

Εκφράζω την βαθιά μου ανησυχία για τον κατήφορο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Η σημερινή απαράδεκτη αυτόφωρη σύλληψη του Διευθυντή της εφημερίδας "Παραπολιτικά" έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς καθεστωτικών παρεμβάσεων στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, η οποία περιλαμβάνει από αντισυνταγματικούς διαγωνισμούς – παρωδίες μέχρι στοχοποίηση συγκεκριμένων μη αρεστών στην κυβέρνηση δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης. Οι πρακτικές αυτές είναι επικίνδυνες για τη Χώρα και τη Δημοκρατία και θα μας βρουν απέναντι.
Ως εδώ!

Μάκης Βορίδης (βουλευτής ΝΔ)

Ευτυχώς μέχρι στιγμής ο κ. Καμμένος για να συλλάβει τους πολιτικούς του αντιπαλους στέλνει την αστυνομία και όχι τη στρατονομία. Οψόμεθα όμως.

Γιάννης Κεφαλογιάννης (βουλευτής ΝΔ)

Με αφορμή τη σύλληψη του Διευθυντή του Ομίλου Παραπολιτικά κ. Παναγιώτη Τζένου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Η σύλληψη του Παναγιώτη Τζένου, εν ώρα εργασίας, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παναγιώτης Καμμένος σχετικά με ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά ξυπνά αρνητικές μνήμες από άλλες εποχές.Θυμίζει πρακτικές και εκφράζει νοοτροπίες που δεν συνάδουν με το δημοκρατικό πολίτευμα. Όποιος εκτίθεται στα κοινά γνωρίζει πολύ καλά ότι υπόκειται σε κριτική για τις πράξεις ή παραλείψεις του. Σε κάθε περίπτωση η Δικαιοσύνη πρέπει να χρησιμοποιείται ως το ύστατο καταφύγιο για την απονομή του δικαίου και όχι ως εργαλείο για να πληγεί η ελευθερία του τύπου.

Ανδρέας Λοβέρδος (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δημ. Συμπαράταξης)

Σε συνέχεια της απαγόρευσης λήψης φωτογραφιών στη Μόρια έρχεται και η κινηματογραφική σύλληψη δημοσιογράφου, εν ώρα εργασίας , μετά από μήνυση του εταίρου του κ. Τσίπρα κ. Καμμένου. Με τις σταλινικές τους πράξεις τους ομολογούν ότι βρίσκονται σε πανικό. Τίποτα όμως πια δεν μπορεί να κρύψει την ανικανότητα τους που οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες σε αδιέξοδο.

Κώστας Αχ. Καραμανλής (βουλευτής ΝΔ)

Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου στην προσπάθεια της να κρατηθεί στις καρέκλες της εξουσίας δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει μεθόδους φίμωσης του τύπου που παραπέμπουν σε σκοτεινές σελίδες του παρελθόντος

Να τους χαιρόμαστε!

Γιάννης Πλακιωτάκης (βουλευτής ΝΔ)

Η κεκαλυμμένη καθεστωτική λογική του κ. Τσίπρα και των στελεχών της κυβέρνησής του, που εδώ και καιρό στηλιτεύω, σήμερα έγινε απροκάλυπτη και έδειξε το πραγματικό της προσωπείο. Σε μια εποχή που ζητούμενο είναι η εθνική και κοινωνική ειρήνη και ομοψυχία, η κυβέρνηση διαμέσου του κ. Καμένου, υιοθετεί σκοτεινές μεθόδους και μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Η σημερινή απαράδεκτη αυτόφωρη σύλληψη του Διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένου, φέρνει στη μνήμη μας ζοφερές εποχές που στιγμάτισαν τη χώρα μας, και που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Πραγματικά αναρωτιέται κανείς αυτό είναι το νέο και άφθαρτο που πρεσβεύει η κυβέρνηση της αριστεράς;Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει άραγε το επίπεδο της δημοκρατίας μας;

Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου (βουλευτής ΝΔ)

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια φίμωσης των μέσων ενημέρωσης από τον επίδοξο "Υπουργό-Καναλάρχη", κ. Παππά, τη σκυτάλη παίρνει ο πάντα-πρόθυμος Κυβερνητικός Εταίρος, κ. Καμμένος, ο οποίος προσπαθεί με άλλο τρόπο να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα. Θλιβερές, σπαδμωδικές κινήσεις απόγνωσης μιας καταρρέουσας Κυβέρνησης...

Γεράσιμος Γιακουμάτος (βουλευτής ΝΔ)

Είναι σαν να συλλαμβάνεις την ιδια τη Δημοκρατία. Η ενημέρωση είναι το βήμα του λαού. Αν γίνονται συλλήψεις, σημαίνει ότι η Δημοκρατία κάπου πάσχει.

Γιώργος Γεωργαντάς (βουλευτής ΝΔ)

Είναι πλέον συστηματικό από την πλευρά του κ. Καμμένου να καταθέτει μηνύσεις για αδικήματα προσβολής προσωπικότητος και εν συνεχεία να χρησιμοποιεί τη θέση που έχει στην κυβέρνηση για να κινητοποιεί τον διωκτικό μηχανισμό προκειμένου να συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι. Προφανώς δεν αρκεί στον κ. Καμμένο η τακτική ποινική διαδικασία και θεωρεί ότι η Αστυνομία δεν έχει πιο σιβαρά πράγματα να κάνει από το να ασχολείται με τις αντιδικίες του με ΜΜΕ. Πρόκειται για πρωτοφανή περίπτωση καταχρήσεως εξουσίας.

Θεόδωρος Καράογλου (βουλευτής ΝΔ)

Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Δημοκρατία είναι πολύ βαθιά ριζωμένη στην Ελλάδα και δεν κινδυνεύει από τίποτα. Αυτό μέχρι πριν από λίγο καιρό… Γιατί μερικού μήνες πριν παρατηρούσα την προσπάθεια της Κυβέρνησης να περιορίσει την πολυφωνία, μειώνοντας σε τέσσερα μόνο τα τηλεοπτικά κανάλια. Τώρα πληροφορούμαι και το περιστατικό της σύλληψης επ’ αυτοφώρου του διευθυντή των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου, λες και είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας. Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα απαράδεκτο γεγονός που δείχνει σε όλο τον ελληνικό λαό την αντιδημοκρατική λογική που έχει η συγκεκριμένη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.. Το καταδικάζω απερίφραστα και απορώ για ποιο λόγο βρέθηκε Εισαγγελέας να δώσει τέτοιου είδους εντολή να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω άνθρωπος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κανένας λόγος.Νομίζω ότι είναι μια απαράδεκτη αντιδημοκρατική ενέργεια που πρέπει άμεσα να καταδικαστεί από όλους και θα πρέπει άμεσα να αφεθεί ελεύθερος ο κος Τζένος

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (βουλευτής Δημ. Συμπαράταξης)

Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αλλεργία στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Έχει συνηθίσει στην ελεγχόμενη ενημέρωση. Η προσπάθεια φίμωσης δεν θα περάσει

Γιάννης Μανιάτης (βουλευτής Δημ. Συμπαράταξης)

Οι εικόνες ντροπής στη Μόρια δεν αρκούν για να τους κάνουν να αισθανθούν ένοχοι να παραιτηθούν ή να μην κοιμούνται. Οι βόλτες τους όμως σε χειμερινά ευρωπαϊκά θέρετρα τους δίνουν τη δυνατότητα να συλλαμβάνουν δημοσιογράφους εν ώρα δουλειάς και να ασκούν πολιτικές εθνικολαικισμού και απίστευτης ψευτιάς. Δεν θα τους σώσουν ούτε οι μηνύσεις, ούτε ο πολιτικός τους πανικός. Καταρρέουν και το ξέρουν πολύ καλά. Δεν φοβίζουν πια κανέναν

Παύλος Χρηστίδης (εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ)

Η σύλληψη διευθυντικών στελεχών της εφημερίδας Παραπολιτικα για δημοσίευμα που αφορούσε τον κ. Καμμένο, αποτελεί αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης που παραπέμπει σε μαύρες εποχές για τη Δημοκρατία

Χάρης Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής)

H κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. "Όσοι δεν είναι μαζί μας, είναι απέναντί μας". Επειδή όμως ο αυταρχισμός είναι πιο επικίνδυνος από την απληστία, την ανικανότητα ή την ιδεοληψία- χαρακτηριστικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- να ξέρουν ότι θα βρουν απέναντί τους κάθε δημοκρατικό πολίτη. Να ξέρουν επίσης πως- ιστορικά- όσοι μετέρχονται αυταρχισμού τα ίδια εργαλεία χρησιμοποιούνται εναντίον τους.
Η σύλληψη του Διευθυντή των Παραπολιτικών Π. Τζένου θυμίζει άλλες εποχές. Από την Αριστερά των αγώνων για την ελευθερία του Τύπου στην Αριστερά των συλλήψεων διευθυντών εφημερίδων.
Όλα τελικά είναι ένας ''Καμμένος'' δρόμος...

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (βουλευτής ΝΔ)

Πρωτοφανής πρακτική στα δημοκρατικά χρονικά η σύλληψη του διευθυντή ομίλου @parapolitika ,επειδή οι αποκαλύψεις έθιξαν τον "ιερό" συνεταίρο

Λεωνίδας Γρηγοράκος (ανεξάρτητος βουλευτής)

Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει αξίες, αυτός είναι ο κος Καμμένος. Ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει και δεν σέβεται τη Δημοκρατία και ζητά από τη Δημοκρατία να τον προστατεύσει.

Βασίλης Γιόγιακας (βουλευτής ΝΔ)

«Η σύλληψη του Παναγιώτη Τζένου είναι ο τελευταίος κρίκος μιας μακράς αλυσίδας αυταρχικών πρακτικών με ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο διαγωνισμός – παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, ο αποκλεισμός της πρόσβασης δημοσιογράφων σε hotspots, η απαίτηση αστυνομικών να διαγραφούν φωτογραφίες από κινητό με την αυτοκινητοπομπή του Πρωθυπουργού, είναι αρκετά για να αποκαλύψουν στον πλέον δύσπιστο ότι η Κυβέρνηση οραματίζεται μια εκφυλισμένη δημοκρατία, όπου θεσμοί όπως τα ΜΜΕ και η Δικαιοσύνη λειτουργούν ως το μακρύ χέρι της. Οφείλουμε να καταδικάσουμε τέτοιες ενέργειες που το μόνο που προδίδουν είναι ο συναγωνισμός των κυβερνώντων για το ποιος θα αποδειχθεί καλύτερος μαθητής των κ.κ. Πούτιν και Ερντογάν.».

Δημήτρης Τσιόδρας (εκπρόσωπος Τύπου Ποταμιού)

Υποτίθεται ότι ζούμε στην ευρωπαϊκή Ελλάδα και όχι στην Τουρκία του Ερντογάν. Γιατί σκηνές σύλληψης διευθυντικού στελέχους εφημερίδας μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα παραπέμπουν. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνουν για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνονται την ελευθεροτυπία.

Γιώργος Βλάχος (βουλευτής ΝΔ)

Πνέει τα λοίσθια μια κυβέρνηση που χάνει την ψυχραιμία της και καταφεύγει μέχρι και σε συλλήψεις δημοσιογράφων. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης (αναπληρωτής εκπρόσωπος ΝΔ)

Είναι μία απαράδεκτη αντιδημοκρατική ενέργεια που θυμίζει άλλα καθεστώτα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως ότι δεν ελέγχει θέλει είτε να το κλείνει είτε να το συλλαμβάνει είτε να το φιμώνει

Χρήστος Κέλλας (βουλευτής ΝΔ)

«Η επ’ αυτοφώρω σύλληψη του διευθυντή του ομίλου Παραπολιτικά Παναγιώτη Τζένου, είναι ενέργεια που παραπέμπει σε άλλες εποχές, ενέργεια κατάχρησης εξουσίας από τον κύριο Καμμένο. Η δημοσιογραφία δε συλλαμβάνεται, δε φιμώνεται, δεν ποδηγετείται.
Το αντίθετο, αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό κάθε καθεστώτος».

Κώστας Καραγκούνης (βουλευτής ΝΔ)

Έχω την αίσθηση ότι αυτό το γεγονός έχει διπλή ανάγνωση. Πρέπει να κάνουμε πρώτα ένα σχόλιο για το πολιτικό γεγονός που για μένα άπτετε της δημοκρατίας και υπάρχει και το ζήτημα το νομικό.

Για το πολιτικό ζήτημα, έχω την αίσθηση ότι αυτές οι τακτικές παραπέμπουν σε καθεστωτικού τύπου λογικές , παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές και δεν είναι δυνατόν να μιλάμε το 2017 για συλλήψεις δημοσιογράφων επειδή ασκούν κριτική σε ένα υπουργό σε έναν βουλευτή όσο ψηλά και αν βρίσκεται …. Αυτό δείχνει απόλυτο αυταρχισμό και είναι ξεκάθαρη φίμωση της ελευθερίας του Τύπου.

Για το νομικό σκέλος… μιλάμε για ένα πλημμέλημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, η πάγια τακτική σε τέτοιου είδους αδικήματα είναι σε καμία περίπτωση να μην ενεργοποιηθεί η αυτόφωρη διαδικασία από τις αστυνομικές αρχές. Γι αυτό προκαλεί όχι απλώς ιδιαίτερη εντύπωση όχι είναι η απόλυτη παραδοξότητα , η πρωτοφανής αυτή ζέση των αστυνομικών αρχών να ενεργοποιήσουν την αυτόφωρη διαδικασία πράγμα που δεν δικαιολογείται ούτε νομικά ούτε δημοκρατικά.

Χαράλαμπος Αθανασίου (βουλευτής ΝΔ)

Ακούσαμε την είδηση στη Βουλή η οποία είχε μια δυσάρεστη απήχηση όχι μόνο στους βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά και σε μερικούς σοβαρούς βουλευτές του Σύριζα. Διότι όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι γίνεται μια προσπάθεια εδώ και καιρό από την κυβέρνηση να ελέγξει την ενημέρωση και να εμποιήσει φόβο στους δημοσιογράφους εκφοβίζοντάς τους με διώξεις και με χειραγώγηση της πληροφόρησης. Ούτε η Χούντα δεν προέβαινε σε τέτοιες ενέργειες. Η ελεύθερη ενημέρωση είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμά μας.

Αν κανείς νιώθει ότι προσβάλλεται από της υπερβάσεως του Τύπου θα μπορούσε να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Να ζητήσει αποζημίωση, αστικές και ποινικές αξιώσεις αλλά ο τρόπος που έγινε η αυτόφωρη διαδικασία, στην εφημερίδα σας προσβάλλει το δημοκρατικό πολίτευμα και την ελεύθερη ενημέρωση.

Δεν είναι μόνο το ζήτημα του Τύπου, προσπαθεί η κυβέρνηση αυτή να ελέγξει γενικότερα τον κρατικό μηχανισμό. Είδαμε τι έγινε με τις άδειες, είδαμε τι έγινε με τη δημόσια διοίκηση , παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα καθεστώς που θα ζήλευαν και ακραία παλιά ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Σοφία Βούλτεψη (βουλευτής ΝΔ)

Αυτές οι συμπεριφορές παραπέμπουν σε άλλες εποχές στις πιο σκοτεινές σελίδες της δικής μας ιστορίας. Και βέβαια στις πιο σκοτεινές στιγμές άλλων χωρών , τα παρακολουθούσαμε από μια απόσταση ιστορικά και γεωγραφικά και βλέπουμε ότι πλέον συμβαίνουν στην πατρίδα μας.

Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός – βεβαίως μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε μήνυση ή αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση – αλλά θεωρώ απαράδεκτη τη διαδικασία την εισβολή δηλαδή μέσα σε μια εφημερίδα, αστυνομικών οι οποίοι συλλαμβάνουν δημοσιογράφους. Η διαδικασία αυτή παραπέμπει σε εποχές δικτατορίας.

Το νήμα είναι εκεί ακριβώς…. Στον έλεγχο της ενημέρωσης και δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να το κάνει αυτό αυτό το καθεστώς. Είδαμε τι έγινε και στην περίπτωση των καναλιών και με τη διαρκή επίθεση κατά των δημοσιογράφων και του Τύπου, τις ύβρεις και την απαξίωση , το γεγονός ότι ουσιαστικά έχουν διαλύσει τη δημοσιογραφία αυτή τη στιγμή , διαλύοντας τους δημοσιογράφους, δεν αντέχουν καμία κριτική, δεν θέλουν καμία κριτική, δείτε τι έκαναν τις προάλλες με τους Financial Times και τον Guardian… επιτίθενται σε οποιονδήποτε τους ασκεί κριτική συμπεριφέρονται με τρόπο λατινοαμερικάνικου καθεστώτος και από κει προφανώς έχουν πάρει και τα μαθήματά τους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Financial Times για Σούνακ: Διπλωματικό ατόπημα η ακύρωση της συνάντησης με Μητσοτάκη

Οι δύο πρωθυπουργοί θα μπορούσαν να έχουν κάνει πολύτιμες συζητήσεις για θέματα όπως η Ουκρανία, …