Πρακτική Άσκηση με 1.309 ευρώ μηνιαίως

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης διάρκειας έξι μηνών υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Ιδρυμα για τη Βελτίωση των Συνθηκών Εργασίας και Διαβίωσης (Eurofound). Η δράση απευθύνεται σε νέους πτυχιούχους, αλλά και σε όσους μετά την πρόσφατη απόκτηση του τίτλου σπουδών τους, βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά σε πρόγραμμα πρακτικής. Επίσης, θα πρέπει να διαθέτουν άριστη γνώση μίας από τις ευρωπαϊκές γλώσσες και καλή γνώση μίας δεύτερης. Tα πεδία που θα ασκηθούν οι συμμετέχοντες αφορούν την έρευνα στους τομείς: εργασιακός βίος, απασχόληση,

κοινωνικές επιστήμες (από δύο θέσεις) και δημιουργία θέσεων απασχόλησης (μία). Επίσης, στους κλάδους ανθρωπίνων πόρων, πληροφοριών-επικοινωνιών (από δύο) και σύνδεσης με το γραφείο Βρυξελλών (μία θέση). Οι ασκούμενοι θα λαμβάνουν μηνιαίως 1.309 ευρώ, ενώ παρέχεται επίδομα για μετακινήσεις και συμπληρωματικό επίδομα για τους ασκούμενους με αναπηρία.

Βιογραφικά υποβάλλονται έως τις 29 Ιανουάριου στη διεύθυνση: https://eurodesk.eu

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άσκηση του επαγγέλματος του οδοντοτεχνίτη και αμοιβή

Αριθμ. Γ5β/Γ.Π. 13625/2022 – ΦΕΚ τεύχος Β 6892/08.12.2023Κώδικας Δεοντολογίας Οδοντοτεχνιτών Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣαποφασίζουμε: Άρθρο 1Σκοπός …