Στα μαχαίρια με κατηγορία εργαζομένων ο Δήμος Πατρέων

Διαμαρτύρεται και εκφράζει τη δυσαρέσκειά του ο Σύλλογος "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Πατρέων, όσον αφορά στην μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές.

Η ανακοίνωση:

"Το Σωματείο μας διαμαρτύρεται και εκφράζει τη δυσαρέσκειά του  απέναντι στην απορριπτική δικαστική απόφαση για μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ του Δήμου Πατρέων αλλά κυρίως απέναντι στις αρνητικές προτάσεις που κατέθεσε ο Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων που αποτέλεσαν καταπέλτη για τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι παρότι είχαν την ένορκη δικαστική κατάθεση  του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού υπέρ τους , τη δέσμευσή του για στήριξη στο δικαστικό τους αγώνα , τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για στήριξη στο δίκαιο αγώνα τους  αλλά και Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εκ των υστέρων διαπίστωσαν ότι οι γραπτές προτάσεις που κατέθεσε ο Φορέας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης αντιτίθενται στα συμφέροντα των εργαζομένων και τις προφορικές δεσμεύσεις.

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ για την ως άνω ανακολουθία λεχθέντων  - πεπραγμένων και ιδιαίτερα για τον εμπαιγμό των εργαζομένων .

Οι αγώνες των εργαζομένων  στο ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄  θα συνεχιστούν ακόμη πιο δυναμικά για δικαίωση και απεγκλωβισμό από την δεκαπενταετή εργασιακή ομηρία.

Ευχόμαστε σε όλους ….Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς!!!"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άσκηση του επαγγέλματος του οδοντοτεχνίτη και αμοιβή

Αριθμ. Γ5β/Γ.Π. 13625/2022 – ΦΕΚ τεύχος Β 6892/08.12.2023Κώδικας Δεοντολογίας Οδοντοτεχνιτών Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣαποφασίζουμε: Άρθρο 1Σκοπός …