Σας χρεώνουν με κάθε sms από 54....Τι να προσέξετε

Αντιμέτωποι με αυθαίρετες οικονομικές χρεώσεις στον λογαριασμό της κινητής τους τηλεφωνίας, βρίσκονται το τελευταίο διάστημα πολλοί Πατρινοί, μέσα από παράξενα μηνύματα που δέχονται κατά κύματα στις συσκευές τους.

Πρόκειται για μηνύματα που ξεκινούν από το αριθμό 54 και τα οποία με την λήψη τους, χρεώνουν αυτόματα τον παραλήπτη με περισσότερα από δύο ευρώ στο λογαριασμό του! Τα συγκεκριμένα γραπτά μηνύματα, ενημερώνουν τον συνδρομητή ότι έχει κατεβάσει ηλεκτρονικά διαδικτυακά παιχνίδια, καλώντας τον ταυτόχρονα με τον κωδικό που του παραθέτουν, να γίνει και συνδρομητής, με μηνιαίο κόστος 24.80!

Βέβαια, οι περισσότεροι συνδρομητές δεν δίνουν καμία σημασία σε αυτά τα μηνύματα και θεωρώντας ότι πρόκειται απλά για διαφημιστικά τεχνάσματα, τα διαγράφουν πάραυτα από το κινητό τους. Όμως η αλήθεια είναι, ότι ήδη έχουν χρεωθεί με παραπάνω από 2 ευρώ, είτε με ποσά που αθροίζονται στο μηνιαίο λογαριασμό του στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας όπου ανήκουν, είτε με αφαίρεση μονάδων από την κάρτα του.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, εάν λάβετε μηνύματα στο κινητό σας, που να ξεκινούν από τα ψηφία 54, καλό θα είναι να ελέγχετε να στοιχεία του μηνύματος, αφού είναι πολύ πιθανό να έχετε υποστεί αυθαίρετες χρεώσεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Όπως καταγγέλει ο ίδιος στα social media η Ζωή Κωνσταντοπούλου του είπε «γεια σου κούκλε, τι …