Ξεκίνησαν οι εγγραφές διαδικτυακών μαθημάτων

Στον επόμενο κύκλο των μαθημάτων του Mathesis (http://mathesis.cup.gr, Τμήμα των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης), περιλαμβάνεται το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα του Παύλου Κόντου, Καθηγητή του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου μας, με θέμα: «Αριστοτελική ηθική» (διάρκειας 7 εβδομάδων).

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές.

Το μάθημα αρχίζει στις 27.02.17, αλλά η πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων είναι ήδη διαθέσιμη για περιήγηση και μελέτη! Το μάθημα είναι προσπελάσιμο στον σύνδεσμο: http://mathesis.cup.gr/courses/course-v1:Philosophy+PHL2+2017_T2/info.
Ευκαιρίας δοθείσης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τα 335 «ανοικτά» μαθήματα που δημιουργήθηκαν στο Πανεπιστήμιό μας στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα Πανεπιστημίου Πατρών», και περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα ενοτήτων από όλες τις Σχολές του Πανεπιστημίου μας, παραμένουν ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα στο διαδίκτυο, για χρήση όχι μόνο της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας (σε μαθητές, επαγγελματίες, κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του), μέσω της διεύθυνσης: https://eclass.upatras.gr/

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …