Πήραν τα παιδιά από μητέρα γιατί κοιμόταν μαζί τους! Τα δίνουν για υιοθεσία

Μία μητέρα στο Πιτέρμπορο της Αγγλίας επέτρεπε στα δύο παιδιά της να κοιμούνται μαζί της στο κρεβάτι. Αυτή η κίνηση δεν άρεσε στις κοινωνικές υπηρεσίες, οι οποίες όταν παρατήρησαν κάποιους μώλωπες στα σώματα τους, αποφάσισαν να επέμβουν και να καταγγείλουν τους γονείς για κακομεταχείριση.

Με δικαστική απόφαση λοιπόν τα δύο παιδιά που είναι ηλικίας κάτω των 4 ετών, θα δοθούν για υιοθεσία καθώς όπως ανέφερε ο δικαστής Πίτερ Γκριν «η μητέρα απέτυχε να συμμορφωθεί με τις οδηγίες των ειδικών οι οποίοι απαγορεύουν τον ύπνο στο ίδιο κρεβάτι γονέα παιδιού».

Όπως μεταδίδει η Daily Telegraph, oι κοινωνικοί λειτουργοί ανέφεραν πως «συνεχώς η μητέρα αγνοούσε τις οδηγίες μας και συνέχιζε να κοιμάται με τα παιδιά», τραυματίζοντάς τα, άθελά της, μαζί με τον σύζυγό της.

Οι αρχές μεταδίδει το newsbeast, κατηγόρησαν τους γονείς για «αμέλεια στη διαπαιδαγώγηση» των παιδιών τους ενώ είχαν αποδείξεις πως ήταν «βίαιοι και επικίνδυνοι για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών» και πως «η υιοθεσία ήταν η μόνη ρεαλιστική λύση για εκείνα».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 18.4.2024

Στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοανατολικά …