48ωρη απεργία από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

Σε νέα 48ωρη απεργία προχωρούν στις 20 και 21 Φλεβάρη μετά από Γενική Συνέλευση στο χώρο εργασίας τους, σε ένδειξη αντίδρασης στη νέα μείωση των ελάχιστων αποδοχών τους, οι καθαρίστριες που εργάζονται στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τη δεύτερη κατά σειρά, αφού η πρώτη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και φέρονται αποφασισμένες να μην κάνουν πίσω, εάν το αίτημά τους δεν γίνει αποδεκτό.

Στο πλαίσιο της απεργιακής τους κινητοποίησης πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας «ISS», όμως δεν πήραν καμία απάντηση στα δίκαια αιτήματα τους και αποφάσισαν εκ νέου τη συνέχιση του αγώνα.

Οι καθαρίστριες διεκδικούν να μη μειωθούν οι αποδοχές τους, την επαναφορά των τριετιών, προσλήψεις, πλήρες ωράριο και μόνιμη δουλειά με πλήρη δικαιώματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικάτου πήρε απόφαση να προκηρύξει νέα 48ωρη απεργία, στις 20 και 21 Φλεβάρη 2017.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …