Κατακόρυφη η άνοδος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης-

«Δυναμώνει» η Δημοκρατική Συμπαράταξη όπως αποτυπώνεται σε ακόμη μία δημοσκόπηση, αυτή την φορά της MRB για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου το κόμμα της Φώφης Γεννηματά εμφανίζεται μία «ανάσα» πίσω από την Χρυσή Αυγή, με 7,8% έναντι 7,9%.

Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με δεύτερη να έρχεται η Φώφη Γεννηματά, που αφήνει στην τρίτη θέση τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπως παρουσιάζει το thecaller.gr.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όσο περνάει ο καιρός η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να γίνεται όλο και πιο ισχυρή. Συγκεκριμένα, σε σύγκριση με δημοσκόπηση που έκανε η ίδια εταιρεία πριν 2 μήνες, η κα Γεννηματά συγκεντρώνει θετική ψήφο σε ποσοστό 13,5% ενώ στην δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα, συγκεντρώνει 19,5%!

Στον πίνακα που ακολουθεί δείτε πώς είχε διαμορφωθεί στις τάσεις Δεκεμβρίου 2016 της MRB (02-09/12) η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …