Ο «Ακροατής Πανεπιστημιακών Μαθημάτων»

Ο ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων», που πραγματοποιείται, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Πατρών και της σύνδεσής του με την τοπική κοινωνία, συνεχίζεται και το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Στόχος παραμένει η διάχυση της ποιοτικής και έγκυρης επιστημονικής γνώσης με σεβασμό στην επιθυμία του σύγχρονου ανθρώπου για διαρκή επιμόρφωση.

Ο θεσμός αυτός δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο σπουδών του, να παρακολουθήσει πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία ο ίδιος θα επιλέξει από τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών των Τμημάτων του Ιδρύματός μας, που διαθέτουν μαθήματα για τον σκοπό αυτό.

Από εφέτος το Πανεπιστήμιο δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2017, στον σύνδεσμο: http://www.upnet.gr/auditioner-application/. Τον συντονισμό της δράσης έχει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Έρευνας (τηλέφ.: 2610.996649 και 2610.969046), ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο: https://www.upatras.gr/el/node/6357.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …